Swingerclub Secret Dreams

7821 Emmen, Pays-Bas

Swingerclub Secret Dreams

Emmen, Pays-Bas
Club échangiste

Swingerclub Secret Dreams

Beschreibung

Erste Joyclub Topclub in Holland

für Deutsch scrolle weiter hinunter

NIEUW!!!!!! VANAF NU OOK ECHTHEIDSVERIFICATIE EN 21+ CONTROLE VOOR JOYCLUB IN ONS CAFÉ MOGELIJK.

Erotisch uitgaan in een ongedwongen sfeer.
Secret Dreams is een sfeervol erotisch café / swingersclub voor koppels, dames en heren.
Een heerlijk plekje in het noorden van Nederland waar iedereen zijn of haar geheime erotische dromen kan beleven en kan laten uitkomen.
De sfeer in ons café/swingersclub is ongedwongen, gastvrij en familiair.
Het team van Secret Dreams staat 6 dagen in de week voor u klaar om u een onvergetelijke middag of avond te laten beleven in ons café.
We zijn laagdrempelig en werken op de zaterdagen en zondagen met betaalbare all-in prijzen. Op de overige dagen betaald u entree en rekent u uw drankjes apart af.
Komt u voor de eerste keer dan zullen we u een uitgebreide rondleiding geven als u dat wenst. ( Let op: tijdens de naaktdagen worden er geen geklede rondleiding gegeven aan gasten.)
Mocht u tijdens uw bezoek vragen hebben kunt u ze altijd aan ons stellen.
Tijdens uw bezoek staan alle faciliteiten tot uw beschikking. Alle ruimtes zijn zo ingericht dat ze voldoen aan de strengste hygiëne eisen van de GGD en overal zijn genoeg condooms, handdoeken, tissues en andere hygiëne artikelen aanwezig.
Ook zijn wij HACCP gecertificeerd en werken wij met de allergenen code.
M.u.v de naaktdagen op de 2e en laatste donderdag van de maand en de zaterdagavonden hebben we geen dresscode in ons café.
Wilt u meer weten over het spannendste café/swingersclub van Nederland Secret Dreams in Emmen kom dan gewoon eens binnen en laat u verrassen door de gezellige, gastvrije en vooral ongedwongen sfeer.
U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via mail of telefoon of u abonneren op onze nieuwsbrief.
Wij heten u van harte welkom
Secret Dreams

Erotisch café / Swingerslub / Parenclub Secret Dreams werkt met thema's die terugkerend zijn.
Zo is het voor u makkelijk om te bepalen welke dag en welk thema voor u het leukste is om te bezoeken.
We hebben de thema's met zorg uitgekozen zodat iedereen eigenlijk een ruime keuzemogelijkheid heeft.
Op deze pagina vindt u de standaard thema's van ons erotisch café / swingersclub / parenclub.
Voor de speciale evenementen / gangbangs en evt wijzigingen op de thema's verwijzen wij u naar onze agenda
De LAZY Zondag (enkel en alleen voor stellen)
Iedere zondag zijn we nu van 15.00 tot 20.00 uur geopend om heerlijk jullie zondag af te kunnen sluiten.
We hanteren deze zondag een all-in tarief van 40 euro per stel incl. alle drankjes en een luxe broodjes buffet.
Geniet lekker van elkaar en ontmoet gelijkgestemde stellen die ook net als jullie het weekend relaxed willen afsluiten.
Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken en daarna heerlijk genieten op 1 van onze daarvoor intiem ingerichte kamers of gewoon aan de bar of in de lounge.
We hanteren deze namiddag geen dresscode maar zouden het op prijs stellen als u zich sexy en uitdagend kleedt.

Op de dinsdagavond Let us be "BI" en de Let us be "BI" dark version
Steeds meer kregen we vragen of we niet een avond konden organiseren voor bistellen en biseksuele mannen en vrouwen. We gaan in het eerste kwartaal van 2020 eens kijken of dit gaat aanslaan en organiseren iedere 1e en 3e dinsdag van de maand de Let us be "BI" en iedere 2e en laatste dinsdagavond van de maand Let us be "BI"Dark version.

Let us be "BI

De Let us be "BI" is een all-in avond waar we ons café open stellen als gastvrije huiskamer voor iedereen die bi minded is en kennis wil maken met gelijkgestemden. Ben je nieuw in de scène of al wat meer vertrouwd in dit wereldje, kom gezellig langs en maak kennis met elkaar onder het genot van een drankje. Natuurlijk staan alle faciliteiten van ons café tot jullie beschikking en hebben we een special darkroom en een grote videowall gecreëerd met doorlopend erotische film.
De entree voor deze avond is 25 euro per persoon/koppel (m/m, v/v, m/v)
en is incl alle drankjes en gebruik van de faciliteiten.

Let us be "BI" the dark version.

Iedere 2e en laatste dinsdag van de maand. Let us be "BI" is voor de bi minded mensen die houden van actie met andere actieve stellen/mannen/vrouwen en niet komen voor een avond aan de bar. Al onze kamers en de lounge zullen in absolute duisternis gehuld zijn. Je bent tot niks verplicht en deze avond heeft een open karakter. De Dresscode is NAKED of LINGERIE.
Entree voor deze avond is 10 euro (excl drankjes) per persoon of koppel (m/m, v/v, m/v)
Drankjes zijn evt verkrijgbaar aan de bar tegen directe betaling.


Iedere Woensdag Open Bar

Op de woensdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur en woensdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur is ons erotisch café geopend voor een ieder die even lekker wil ontspannen.
Zowel de middag als avond zijn de faciliteiten beschikbaar en kunt u ongestoord in ons erotisch café genieten.
U bent tot niks verplicht.
Heeft u zin in alleen een lekker drankje of een kopje kofie of toch wat afleiding bent u uiteraard ook welkom. De minimale consumptiebesteding voor een single heer bedraagt 10 euro, voor een single dame is de entree gratis en voor een koppel vragen wij een minimale consumptiebesteding van 20 euro.

De donderdagmiddag: Dreams Unlimited
(onbeperkte sexmiddag)

De donderdagmiddag is bij ons de middag waarbij u als single heer, dame of koppel kunt genieten van onze faciliteiten en ruimtes voor 1 vaste entreeprijs.
Voor de single heren is hierbij ook de mogelijkheid om met 1 van de aanwezige dames privé te gaan. Dit kan "onbeperkt"*.
Mocht u als koppel ongestoord willen genieten op deze middag kunt u gebruik maken van de speciale stellenkamer.


De Donderdagavond: Naughty Dreams (open deuren avond)

De Open deuren avond bij Secret Dreams.
Dat wil zeggen dat onze faciliteiten en ruimtes openlijk toegankelijk zijn en dat er geen restricties zijn.
Als single heer, Single dame of als koppel kunt u deze avond genieten van elkaar en anderen op alle kamers die volledig toegankelijk zijn.
Deze avond is uitemate geschikt voor mensen die houden van een extra persoon erbij. Geniet met z'n 2, 3, 4, ..... en maak het zo spannend als u het zelf wilt.


Iedere 2e en laatste Donderdag van de maand: Naaktdag

Onze naaktdag is één van de drukst bezochte thema's doordeweeks. Iedere 2e en laatste donderdagmiddag en avond kunt u heerlijk zonder kleren genieten in ons erotisch café van onze faciliteiten.
Net als op de andere donderdagen kunt u als single heer, single dame of als koppel genieten van onze speelruimtes.


SEXY FRIDAY

De vrijdagavond is de gemengde avond zonder dresscode in ons erotisch café/swingersclub/parenclub. Deze avond is zeer geschikt voor de beginnende swingers en mensen die nog niet zo ervaren zijn. Maar ook de al wat ervaren swingers hebben het deze avond goed naar hun zin.
Anders dan de Zaterdagavond hebben we deze avond geen dresscode en werken we niet met een all in prijs.
Single mannen betalen deze avond 20 euro entree (excl drankjes), Single dames hebben vrije entree (excl drankjes) en als koppel betaald u een minimale consumptie besteding van 20 euro.
Op de eerste etage zijn diverse open speelruimtes en is er een speciale speelruimte alleen voor koppels (hier mogen geen single mannen in)
We zijn iedere vrijdagavond geopend van 20.00 tot 03.00 uur

Secret Dreams All inclusive Party

De zaterdagavond is de drukste avond van de week en is alom bekend vanwege de vele actie en de gezelligheid. Het all inclusive concept en de laagdrempeligheid van onze club zorgt ervoor dat velen graag weer komen.
Naast het all inclusive concept (alle drankjes en een klein maar goed buffet) kunt u op de zaterdagavond van ons verwachten dat we zo af en toe een leuke act of evenement hebben. Voor meer info over de zaterdagavonden verwijzen wij u graag naar de agenda.
Entree op de zaterdagavond is voor een single man 50 euro, voor een single dame 20 euro en voor een koppel 50 euro (dit is incl alle drankjes en het buffet)

DEUTSCHE VERSION!!!


ACHTUNG WIR HABEN JETZT ECHTHEITSPRÜFUNG FOR ORT!!

Frivole kneipe / Swingerclub Secret dreams
Wir arbeiten in unserem Club mit den Hollandische Regeln und Gesetzgebung.

Erotisch ausgehen, wie Sie möchten.
Secret Dreams ist eine attraktive Frivole Kneipe / Swingerclub für Paare, Damen und Herren.
Ein wunderbarer Ort im Norden der Niederlande, an dem jeder seine geheimen erotischen Träume erleben und wahr werden lassen kann.
Die Atmosphäre in unserem Café / Swingerclub ist locker, einladend und familiär.

Das Secret Dreams-Team steht Ihnen an 6 Tagen in der Woche zur Verfügung, damit Sie einen unvergesslichen Nachmittag oder Abend in unserer Kneipe verbringen können.

Bei Ihrem ersten Besuch, geben wir Ihnen auf Wunsch eine ausführliche Tour. (Bitte beachten Sie, dass die Gäste während der Nackttage keine Tour mit Kleidung erhalten.)
Wenn Sie während Ihres Besuches Fragen haben, können Sie uns diese jederzeit stellen.

Während Ihres Besuches stehen Ihnen alle Einrichtungen zur Verfügung. Alle Räume sind so angeordnet, dass sie den strengsten Hygieneanforderungen der GGD entsprechen und überall genügend Kondome, Handtücher, Tücher und andere Hygieneartikel vorhanden sind.

Mit Ausnahme der Nacktage am 2. und letzten Donnerstag des Monats und der Samstagabende gibt es in unserem Café keine Kleiderordnung.

Wenn Sie mehr über die/ den aufregendste Kneipe/ Swinger-Club in den Niederlanden erfahren möchten, kommen Sie einfach zu Secret Dreams in Emmen und lassen Sie sich von der gemütlichen, einladenden und vor allem ungezwungenen Atmosphäre überraschen.

Sie können uns natürlich auch per Mail oder Telefon kontaktieren oder unseren Newsletter abonnieren.

Wir wünschen Ihnen ein herzliches Willkommen

Secret Dreams

Frivole Kneipe / Swingerclub / Paareclub Secret Dreams arbeitet mit immer wiederkehrenden Themen.
So können Sie leicht feststellen, welcher Tag und welches Thema für Sie am besten geeignet ist.
Wir haben die Themen sorgfältig ausgewählt, damit jeder eine große Auswahl an Optionen hat.
Auf dieser Seite finden Sie die Standardthemen unseres Erotikcafés / Swingerclubs.
Informationen zu den Sonderveranstaltungen / Gangbangs und evtl. Änderungen der Themen finden Sie in unserer Agenda

Der LAZY Sonntag (nur für Paare) (ab januar 2020)
Jeden Sonntag haben wir jetzt von 15:00 bis 20:00 Uhr geöffnet, um Ihren Sonntag angenehm ausklingen zu lassen.
Diesen Sonntag berechnen wir einen Pauschalpreis von 40 Euro pro Paar inkl. Aller Getränke und ein Sandwichbuffet.

Genießen Sie und treffen Sie gleichgesinnte Paare, die wie Sie das Wochenende entspannt ausklingen lassen möchten.

Lernen Sie sich bei einem Snack und einem Drink kennen und genießen Sie es in einem unserer gemütlichen Zimmer oder einfach an der Bar oder in der Lounge.

Wir verwenden heute Nachmittag keine Kleiderordnung, würden es aber begrüßen, wenn Sie sich sexy und provokant kleiden.

Jeden Dienstag Abend des Monats Let us be BI und Let us be Bi the DARK version
Wir wurden zunehmend gefragt, ob wir keinen Abende für bi-orientierte Paare und Singles organisieren könnten. Im ersten Quartal 2020 werden wir sehen, ob sich dies durchsetzt und die Let us be BI an jedem 1. und 3. Dienstag des Monats und Let us be BI an jedem 2. und letzten Dienstagabend des Monats organisieren.

Open Bar jeden Mittwoch
Am Mittwochnachmittag von 13.00 bis 17.00 Uhr und am Mittwochabend von 19.00 bis 23.00 Uhr ist unser Erotikcafé für alle geöffnet, die sich entspannen möchten.
Die Einrichtungen sind sowohl nachmittags als auch abends verfügbar und Sie können ungestört in unserem Erotik-Café genießen.
Sie müssen nichts tun.
Wenn Sie Lust auf ein schönes Getränk, eine Tasse Kaffee oder etwas Ablenkung haben, sind Sie natürlich auch willkommen.
Der Mindestverbrauch für einen einzelnen Herrn beträgt 10 Euro, für eine einzelne Dame ist der Eintritt frei und für ein Paar verlangen wir einen Mindestverbrauch von 20 Euro.

Der Donnerstagnachmittag: Dreams Unlimited
(unbegrenzter Sex Nachmittag)
Der Donnerstagnachmittag ist der Nachmittag bei uns, an dem Sie als einzelner Herr, Dame oder Paar unsere Einrichtungen und Räumlichkeiten für 1 festen Eintrittspreis nutzen können.

Der Donnerstagabend: Naughty Dreams (Abend der offenen Türen)
Der Abend der offenen Türen bei Secret Dreams.
Dies bedeutet, dass unsere Einrichtungen und Räume frei zugänglich sind und keine Einschränkungen bestehen.
Als einzelner Herr, einzelne Dame oder als Paar können Sie sich und andere in allen Zimmern, die vollständig zugänglich sind, vergnügen.
Dieser Abend ist ideal für Leute, die eine zusätzliche Person mögen. Genießen Sie mit 2, 3, 4, ... und machen Sie es so aufregend, wie Sie möchten.

Jeden 2. und letzten Donnerstag im Monat: FKK HÜ-TAG
Unser FKK HÜ-TAG ist eines der meistbesuchten Themen der Woche. Jeden 2. und letzten Donnerstag Nachmittag und Abend können Sie in unserer Erotikbar in unseren Räumlichkeiten Kleidung ohne Kleidung genießen.
Genauso wie an den anderen Donnerstagen können Sie unsere Spielbereiche als einzelner Herr, einzelne Dame oder Paar genießen.

SEXY FREITAG
Freitagabend ist der gemischte Abend ohne Dresscode in unserem Erotikcafe / Swingerclub. Dieser Abend ist sehr gut geeignet für Anfänger und Leute, die noch nicht so erfahren sind. Aber auch die erfahrenen Swinger haben heute Abend viel Spaß.
Anders als am Samstagabend haben wir an diesem Abend keine Kleiderordnung und arbeiten nicht mit einem Pauschalpreis.
Alleinstehende Männer zahlen einen Eintrittspreis von 20 Euro (ohne Getränke), alleinstehende Damen haben freien Eintritt (ohne Getränke) und als Paar zahlen Sie einen Mindestverbrauch von 20 Euro.
Im ersten Stock gibt es verschiedene offene Spielbereiche und einen speziellen Spielbereich nur für Paare (hier sind keine einzelnen Männer erlaubt).
Wir haben jeden Freitagabend von 20 bis 03.00 Uhr geöffnet.

Secret Dreams All inclusive Party
Der Samstagabend ist der geschäftigste Abend der Woche und bekannt für viel Action und Spaß. Das All-Inclusive-Konzept und die Erreichbarkeit unseres Clubs sorgen dafür, dass viele Menschen gerne wiederkommen.
Neben dem All-Inclusive-Konzept (alle Getränke und ein kleines, aber feines Buffet) können Sie von uns am Samstagabend erwarten dass wir gelegentlich eine lustige Handlung oder Veranstaltung haben. Weitere Informationen zu den Samstagabenden finden Sie auf der Tagesordnung.
Der Eintritt am Samstagabend beträgt 50 Euro für einen einzelnen Mann, 20 Euro für eine einzelne Dame und 50 Euro für ein Paar (inklusive aller Getränke und des Buffets).


Es ist so das die Zahl der Anmeldungen bei uns nicht die tatsáchliche Anzahl jeder Veranstaltung ist. Wir haben uns erlaubt unsere Anmeldungen die wir bekommen als externe gast zu zufügen Joyclub gibt sich grosse mühe jetzt auch in Holland bekannt zu werden und wir geben unser bestes so viele Anmeldungen und Mitglieder wie möglich in Holland zu bekommen. Gebt uns etwas Zeit. Die Hollander kommen!!! Aber sei nicht besorgt wenn da nur eine Anmeldung steht bei einem Event!

Tu trouveras plus d’entrées ici :

Club échangiste - Répertoire

Informationen

Âge moyen35 ans
Taille400 m²
Place pour150 personnes
Fumeuren espace extérieur
Espace de jeu pour16 personnes
Chambres8 Salles
Hôtels dans les environsà partir de 50 euros
Conseils pour les hôtelsvan der Valk Emmen
Chambres fermant à cléEspace extérieurBar & cocktailsEspace BDSMDarkroomPiste de danseSalle ciné / vidéoCoin câlinEspace massageEspace pour les couplesJacuzzi
Siegel
Swingerclub Secret Dreams
Hast du Fragen an den Betreiber? Dann trete direkt über ClubMail mit ihm in Kontakt.
Kapitein Grantstraat 22
7821 Emmen, Pays-Bas
anreise Meppen-Emmen über die A37 abfahrt Klazienaveen
+31 591 562377
je.service@hotmail.com

Photos de Swingerclub Secret Dreams

Horaires d’ouverture Swingerclub Secret Dreams et tarifs

FemmesHommesCouples
Mardi
de 19:00 à 22:00 h
BIGAY Night
Prix normal25,00 €
Avec remise JOYclub22,50 €
Mercredi
de 13:00 à 23:00 h
Open Bar
Prix normal0,00 €10,00 €20,00 €
Avec remise JOYclub9,00 €18,00 €
Jeudi
de 13:00 à 23:00 h
2 events
Prix normal0,00 €60,00 €20,00 €
Avec remise JOYclub54,00 €18,00 €
Vendredi
de 20:00 à 03:00 h
Freitag Abend Party
Prix normal0,00 €20,00 €20,00 €
Avec remise JOYclub18,00 €18,00 €
Samedi
de 20:00 à 03:00 h
All inclusive Party
Prix normal20,00 €50,00 €50,00 €
Avec remise JOYclub15,00 €45,00 €45,00 €
Dimanche
de 15:00 à 20:00 h
Lazy Sunday (paare only)
Prix normal40,00 €
Avec remise JOYclub36,00 €
ACHTUNG !!!! AB JETZT ECHTHEITSPRÜFUNG FOR ORT!
Wir sind seit 2 jahre in Joyclub dabei und sind sehr froh das Joyclub jetzt sich ausbreitet nach der Niederlande. Leider ist es nur noch so das da noch nicht viele Niederlandische mitglieder in Joyclub sind. Dadurch sieht mann ein falsches bild von anmeldungen bei unsere Events. Viele Leute Melden sich bei uns bei Telefon oder Mail an. Wir werden diese personen als Externe Gäste auf unsere Gäste list mitteilen. Wir hoffen das wir bald sehr viele neue mitglieder aus der Niederlanden wilkommen heissen mögen auf Joyclub, wir machen uns da viel mühe vor.
Wir sprechen bei uns gut Deutsch und Deutsche Gäste sind sehr Wilkommen. Lasst euch überrasschen durch unsere Familiaire und intime atmosfäre und mache neue freunde.
Wir freuen uns joyclubs erste Topclub zu sein in Holland !!
Wir arbeiten unter Hollandische Wettgebung und nicht alle events dürfen wir in Joyclub bewerben. Darum schaut gerne mal auf unsere (hollandische) webseite rein www.secret-dreams.nl

Deine Location ist noch nicht im JOYclub?

Publier l’entrée maintenant

Swingerclub Secret Dreams

Emmen, Pays-Bas
Club échangiste
Membre vérifié
validé par les utilisateurs
Club échangiste
4.3 von 5
35 Bewertungen
116x Gefällt mir
30.730 Besucher
Mentions légales