Hacienda La Macarena

29700 Velez Malaga, Espagne
Hacienda La Macarena
Hôtel

Hacienda La Macarena

Service-Entry JOYclub

WIE ZIJN WIJ
De Spaanse zon, de zee, culinair genot, de unieke locatie, de natuur, vrijheid en… erotiek!
Zonder zorgen de hele dag verwend worden. In een prachtige omgeving waar u echt tot rust komt.
Ongedwongen. Respectvol. En op niveau…!
Het resort biedt 14 stijlvolle kamers voor echtparen. Alles is in de prijs inbegrepen. Ontbijt, een lichte lunch, alle dranken… en voor een klein bedrag kunt u ’s avonds genieten van een culinair hoogtepunt dat door de chef-kok wordt bereid.
Wie de drukte van de Costa del Sol wil ontvluchten, zal zich hier volledig thuis voelen. Want ook de erotische vrijheid speelt een rol. Dit internationale resort is een ‘geheime plaats’ voor iedereen die wil genieten van alle geneugten van het leven! Op welk gebied dan ook!

ONZE PRET IN DE ZON
Erotische omgeving.
Natuurlijk speelt erotiek een rol. Tal van swingers gingen u voor. De meeste paren keren terug. En terecht. Ongedwongen kunt u 24 uur per dag ontspannen met levenslustige en tolerante mensen die dezelfde lifestyle hebben als u. La Macarena is niet alleen gemoedelijk en vertrouwd, maar vooral de sfeer zal u enthousiast maken. Kortom, maak kennis met een oase van rust, respect en ruimte voor en met elkaar!

All inclusive
Gedurende 24 uur per dag bent u onze gast. Dit betekent dat u zichzelf kunt bedienen. De bar is altijd open. Cava, wijn, bier… maar ook alle sterke alcoholische dranken zijn bij de prijs inbegrepen. ‘Nee’ is een woord dat u op dit gebied binnen het resort nooit zal horen.

Quelle/Source: https://la-macarena.com/

Tu trouveras plus d’entrées ici :

Hôtels & Appartement - Répertoire

Chambres
14 Salles
Jacuzzi
Oui
Piscine
Oui
Espace extérieur
Oui

Hacienda La Macarena

Afficher la carte
Carretera Arenas E/259
29700 Velez Malaga
Espagne
Téléphone:
(+34) 669 80 60 06

Photos de Hacienda La Macarena

Données sous toutes réserves.Les données sont incorrectes ou cette entreprise est la tienne ?Merci de t’adresser à notre assistance.