7th Heaven

4153 Beesd, Nizozemsko

7th Heaven

Beesd, Nizozemsko
Pořadatel

Popis

Service-Entry JOYclub

In december 2001 is 7th Heaven voor het eerst georganiseerd door Wim Kooiman in discotheek 538 i-Dance in Huizen. Dit feest heeft zelfs de Aktueel editie van december 2001 gehaald. Gastvrouw was toen de 18-jarige Eva Simons.

Vanaf oktober 2005 zijn we van start gegaan met 7th Heaven feesten te organiseren in Woerden. Op zondag 23 oktober 2005 vond de 1e editie plaats van 7th Heaven met als doel om eens een zondagsfeestje neer te zetten met een heel ander concept. Waar jij als partypeople bij binnenkomst gelijk al als een Royal V.I.P voelt. Met die insteek is het team van 7th Heaven begonnen om maandelijks een bijzondere party neer te zetten op de 3e of 4e zondag van de maand. En het resultaat is inmiddels bij vele partypeeps bekend.

In 4 jaar tijd wist iedereen Woerden te vinden en dan met name op de 3e of 4e zondag van de maand om dan weer een bezoekje te brengen aan 7th Heaven.

Vanaf 27 september 2009 tot februari 2013 vinden al onze feesten plaats in Club Eindelijk Weer in Almere. In de eerste instantie op de zondagmiddag en later is het feest verplaatst naar de zaterdagavond. Omdat er toch veel vraag was naar een zondagsfeestje heeft het team van 7th Heaven het feest "Made in Heaven" in leven geroepen om de saaie zondag op te vrolijken.

Sinds maart 2013 is het feest 7th Heaven verplaatst naar Club Rodenburg in Beesd, waar het 1x in de maand zal plaatsvinden.

Quelle/Source: 7thheaven.nl/

Další záznamy najdeš zde:

Pořadatelé – seznam

7th Heaven
Máš otázky na provozovatele? Kontaktuj ho tedy přímo přes klubový mail.
26 Homburg
4153 Beesd, Nizozemsko

Obrázky od 7th Heaven

Všechny údaje jsou bez záruky. Údaje nejsou správné nebo ti firma patří? Obrať se prosím na podporu.

Tvoje místo ještě není v JOYclubu?

Vložit nyní

7th Heaven

Beesd, Nizozemsko
Pořadatel
Pořadatel
9 Návštěvníci